De vanligaste frågorna

De vanligaste frågorna om QuickJack

 

Har ni några erbjudanden eller rabatter just nu? (QuickJack-kuponger, QuickJack-kampanjer, QuickJack-erbjudanden)

TPriset du ser online är det lägsta tillgängliga priset. Vi rekommenderar att du drar nytta av alla QuickJack-erbjudanden du ser. Ändå kommer dessa erbjudanden inte att göra all skillnad. Om du har väntat i sex månader på att köpa en lyft ska du göra det när arbetet kräver det, för den sinnesfrid du får när du arbetar med en lyft är där du kommer att se verkliga besparingar.

Vilken QuickJack-modell fungerar för mitt fordon?

WVi hör denna fråga mycket, men svaret beror på så många faktorer att det är svårt att svara på utan att se din bil. Så vi skapade den här mätguiden för att hjälpa dig att avgöra vilken QuickJack-modell som är lämplig för dina fordon. De två minuterna du spenderar på att mäta kan göra stor skillnad.

Fungerar QuickJack med en luftkompressor?

En luftkompressor är inte nödvändig för att driva QuickJack. Den bärbara kraftenheten är elektrisk över hydraulisk och innehåller en inbyggd flödesdelare som säkerställer att båda cylindrarna får lika vätsketryck. Ingen luft krävs. Det finns en sekundär ”luftfjäder”-cylinder som hjälper QuickJack att sänkas smidigt till marken när det inte finns någon vikt på ramarna. Denna cylinder behöver fyllas till 40–50 psi under installationen och behöver sällan fyllas på.

Kan jag lämna mitt fordon förvarat på QuickJack?

Så länge QuickJacks mekaniska säkerhetslås är inkopplade kan fordon höjas och förvaras på obestämd tid.

Kan ramarna lyfta i en svag lutning?

Allt som är större än en 3-graders lutning anses inte vara säkert. Det rekommenderas att du alltid använder QuickJack på en plan yta.

Är det okej att bara använda en ram för att lyfta

Nej, QuickJack är utformad för att lyfta ett helt fordon med båda ramarna genom att koppla in de lyftpunkter som rekommenderas av den ursprungliga tillverkaren. Varje försök att ändra denna konfiguration kan vara farligt och kommer att ogiltigförklara din garanti.

Andra produktrelaterade frågor

Levereras hydraulvätska med QuickJack?
Hydraulolja finns att köpa i vår butik. Vi erbjuder ISO 32 Hydraulolja, 3 x 1-liter för endast 24,95 EUR.   

Hur mycket radiell förskjutning sker vid full lyfthöjd?
Cirka 30 cm beroende på vilken QuickJack-modell du äger. Se till att det finns gott om utrymme fram och bak på bilen.

Vad är det omgivande temperaturintervallet inom vilket QuickJack kan användas?
QuickJack kan säkert användas i temperaturintervallet 40 °F (5 °C) till 120 °F (50 °C).

Kan jag köra över QuickJack-ramarna?
Du kan köra ”över” QuickJack-ramarna (en rekommenderad metod), men kör INTE ovanpå ramarna. Körning på ramarna kan orsaka skada och ogiltigförklara din garanti.

Hur länge kan jag lämna QuickJack höjd i luften med ett fordon på?

När lyften väl är upplyft och stadigt placerad på båda säkerhetslåsstängerna kan QuickJack förbli upphöjd under en obestämd period.

Kan jag använda QuickJack på asfalt? Kan det orsaka bucklor eller fördjupningar?

Även om vi har sålt tusentals QuickJacks, med många som används på asfalt, har vi ännu inte hört talas om att en enhet har sjunkit eller gjort djupa avtryck i asfalten. (Vi antar att asfalthårdhet och vädertemperatur skulle spela roll dock).

Om du räknar ihop den totala ytan på QuickJacks bottenramar (kontaktlappen), kommer det vanligtvis att bli lite mer än ytan av fyra däck. Med andra ord: om din bil inte sjunker i asfalten bör din QuickJack med all sannolikhet inte heller göra det.

Kan kraftenheten och slangarna kopplas bort efter att lyften är upplyft och säkert låst?
När lyften väl är upplyft och stadigt placerad på båda säkerhetslåsstängerna kan slangarna kopplas bort och förvaras.

Fungerar låsstången bara på full höjd? Finns det andra låslägen?
Säkerhetslåsstången kan låsas i två olika lägen. Mellannivå och högsta lyft.

Hur hålls QuickJack-ramarna plana?
Vår hydrauliska miniatyrenhet är utrustad med en integrerad flödesdelare/kombinationsventil som proportionerar hydraulvätskan lika mycket, vilket tvingar båda QuickJack-ramarna att förbli synkroniserade under drift.

Beställningsrelaterade frågor

Hur lång tid tar det att få min beställning?
De flesta beställningar tar cirka 4–10 arbetsdagar för leverans beroende på modell och/eller beställda kvantiteter. Särskilda eller ej lagerförda varor kan ta längre tid.

Hur kan jag kontrollera statusen för min beställning?
Du kan kontrollera statusen för din beställning genom att logga in på ditt konto eller ringa oss på +31 627365781 eller mejla oss på garagekillar@liftmotive.com

Kommer jag att debiteras moms?
Ja, momsprocentsatsen kommer att beräknas på leveransadressen/land för beställningen.

Hur snabbt skickas QuickJack efter att jag lagt min beställning?
Om du lägger en beställning i vår butik kommer den med största sannolikhet att skickas inom 48 timmar. Nästan alla beställningar som görs före kl. 15.00 på en arbetsdag, skickas ut nästa arbetsdag. 

När kan jag börja spåra min försändelse?
När din QuickJack skickas från vårt lager skickas ett spårningsnummer till din e-postadress. De flesta transportörer kommer att uppdatera och tillhandahålla spårningsinformation inom 24 timmar efter leveransdatum.

sv_SESwedish